torstai 31. maaliskuuta 2016

Zaparosta nyt pigmentoinnit ja 3D kulmien kestopigmentoinnit

Pigmentointi Oulu 

Hei

Ajattelin jakaa tämän jännittävän kokemuksen teidän kanssanne tänään. Olen menossa ottamaan kestopigmentoinnit eli eyelinerit. Jänskättää! Mietin aamulla tihrustaessani taas meikkiä silmiin, että onko se totta että piirrän viimeisen kerran rajat silmäluomiini, voiko tästä tulla niin helppoa?? Tämä juttu tulee olemaan yksi niistä “hömpötyksistä” joka helpottaa minun elämääni tosi paljon.

Meikkaamisesta on tullut todella haastavaa, kun tuo ikänäkö on alkanut haitata sitä. Seuraavaksi tietenkin haluan ripsipidennykseni takaisin (niitä ei saa olla, kun pigmentointi tehdään) ja sitten ehkä kulmiini töydennystä kun ovat hieman epäsymmetriset (uudella 3D karvatekniikalla) ja tietenkin huultenrajaukset, kestopigmentoinnilla kuinkas muuten!!! Saapa nähdä, kuulostaa tulevaisuudessa olevan mulla kestomeikit, eli yötäpäivää yhtä hehkeänä, ja meikkaaminen on sitten kesällä pelkän sävyttävän päivävoiteen levitys. HELPPOA!!! Itse uskon tähän tietenkin täysin :-)

Tänään tapahtui sitten hieman enemmän kuin mitä oltiin suunniteltu. Ensin puudutukset vaikuttamaan ja kun ne olivat vaikuttaneet niin Tania alkoi hommiin. Pigmentointilaite alkoi surista ja tunsin samaa paniikkia kuin hammaslääkärin penkissä. Eyelinerit alkoivat muodostua yläluomelleni ja minä (kaikkihetitänne) olin vaatimassa jo sellaisia vauhtiviivoja silmänurkkiini että oksat pois, mutta Tania rauhallisen ammattimaisesti toppuutteli ja sanoi, että lisää saadaan aina, mutta pois ne eivät heti lähtisi, joten tässäkin suhteessa maltti on valttia, joten nyt minulla on ihanat rajat ripsityvessä, kuin olisi nestemäisellä linerillä tehdyt.

Sitten kun meillä oli vielä aikaa jäljellä, niin keksittiin, että miksipä ei tehtäisi huulia samalla kertaa. Ja taas puudutukset huuliin, odotusta ja eikun pigmentoimaan. Kääk tämä sattui, amorin kaaren kohdalla kun työstettiin, niin olisin halunnut pistää pelin poikki, mutta Tania rauhoitteli minua ja sanoi että lisää toista puudutetta, niinpä päästiinkin jatkamaan taas hommaa. Puudutetta lisättiin muutaman kerran ja homma saatiin hoidettua, olinpa reipas :) Nyt odotellaan pari-kolme viikkoa, että pigmentoinnit paranee ja sitten lisätään ja vahvistellaan lopullista muotoa!


IMG_3378

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti