keskiviikko 23. syyskuuta 2015

LAADUKKAAT JB LASHES -RIPSIPIDENNYKSET

Moikka moi

Olipa ihanan inspiroiva aamu ripsikoulutuksessa. Kuten olemme aikaisemminkin kertoneet, niin pidämme huolen, että asiakkaamme ovat aina osaavissa käsissä ja saavat ammattitaitoista palvelua. Päivitämme osaamistamme säännöllisellä kouluttautumisella.

Viime viikolla parturi-kampaajat kouluttautuivat ja saivat uusia tuulia työhönsä. Tänään puolestani itse kävin ripsikoulutuksessa, tai tarkemmin sanottuna materiaalinvaihtokoulutuksessa. Vaihdoimme nimittäin ripset laadukkaisiin JB-lashes ripsiin ja sain perusteellisen informaation kyseisistä tuotteista. Materiaalinvaihtokoulutuksessa käytiin läpi JB Lashes -tuotteet sekä oikeaoppinen tekniikka niin teoriassa kuin käytännössäkin. Pääsin tekemään ripsiä mallille paikan päällä, jolloin kouluttajan oli helppo arvioida osaamistani ja tekniikka samalla opettaen.

Täytyy sanoa, että joka päivä sitä vaan oppii uusia juttuja. Vaikka tässä on tullut noita ripsiäkin tehtyä jo jokunen vuosi, niin silti pieni preppaus teki kyllä ihan hyvää.

Tarjoamme ripset jälleen  asiakasystävälliseen hintaan 65 euroa marraskuun loppuun saakka, jonka jälkeen hinta nousee 99 euroon laadukkaampien materiaalien vuoksi. Tule itse laitattamaan ripset, tai osta lahjaksi.

Syysterkuin, Tania

3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti