perjantai 31. heinäkuuta 2015

THALGO -MERELLINEN IHONHOITO SARJA

FullSizeRender (3)


Voit valita palveluista perinteisen kasvohoidon, tai syvävaikutteisemman erikoiskasvohoidon. Kaikki kasvahoidot tehdään yksilöllisesti ihosi mukaan ja jokaiseen hoitoon on mahdollisuus sisällyttää laitehoito. Laitehoitona pääsääntöisesti teemme suosittua timanttikuorintaa, seka ultra-äänihoitoa joita voi tehdä myös yksittäin omana hoitonaan. (juttu tulossa pian)

Käytämme ihonhoidossa todistetusti tehokasta, hivenen ylellistä Thalgo sarjaa Pariisista. Se on ensimmäinen tuotesarja joka on ottanut käyttöönsä levien ravitsevat, stimuloivat ja pehmentävät ominaisuudet.

50 vuoden aikana Thalgo on kehittänyt tutkimuksiaan lisäämällä tietoa meren rikkauksista tutkimalla jatkuvasti levän ominaisuuksia verrattuna ihoon. Samanmuotoisuus niiden välillä on erittäin suuri. Ympäristöystävällisen Thalgon tarkoitus on saada säilyvyystekijät luonnonvaroista ottaen aina huomioon luonnon suojelun ja siihen liittyvät turvatoimet.


Thalgo kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja uudistuksen läpikäyneet tuotteet eivät sisällä

-parabeenejä
-mineraaliöljyjä
-propyleeniglykolia
-GMO:ta (geeni muunneltuja raaka-aineita)
-eläinperäisiä raaka-aineita (paitsi mehiläisvahaa ja Collagen linjassa kollageenia)


Parhaimman tuloksen ihon kuntoon saamme valitsemalla asiakkaalle juuri hänen iholleen sopivat kotihoitotuotteet, sillä ihonhoito ei lopu pelkästään kasvohoitoon, vaan jatkuu tottakai siellä kotona. Kerromme asiakkaalle aina kotihoito suosituksen kasvohoidon jälkeen, joten sinulla on mahdollisuus saada meiltä joka kerta  ne tuotteet jotka palvelevat ihosi hyvinvointia juuri sillä hetkellä. Kaikki hoidot voidaan toteuttaa myös sarjahoitona.

ps. tein meidän Ninalle (the boss) timantti+ultra-äänihoito yhdistelmän tällä viikolla, joten saatte pian kuulla tuntemuksia ja hoidon jälkeisiä fiiliksiä ;)

Välitämme ihostasi, joten käännythän meidän puoleen. Tehdään kasvohoitokokemuksestasi ikimuistoinen.


MUKAVAA VIIKONLOPPUA!


Terveisin kosmetologi, Tania

THALGO_Sensitive_Skin_Range_Background

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti