lauantai 1. elokuuta 2015

TIMANTTIKUORINTA NINALLE

Tania teki minulle timanttihionta kasvohoidon, johon kuului
alkupuhdistus, kuorinta timanttihiontakoneella, tehoseerumi, joka imeytettiin ultralla, naamio ja hoitovoiteet.

Timanttihionta on ihoa virkistävä tekniikka, joka auttaa korjaamaan kasvojen ihoa auringon ja ikääntymisen aiheuttamista ihomuutoksista, tai sillä voi esim. puhdistaa ihoa mustapäistä. Mutta minulla hoidettiin ensin mainittua ongelmaa :)

Timanttikuorinnan teho perustuu timanttiseen hiontapäähän, sekä alipaineimuun, joka kuorii tehokkaasti, mutta hellävaraisesti talia ja kuollutta ihosolukkoa tehden ihosta silminnähden kirkkaamman ja tasaisemman. Ero on huikea jo yhden hoitokerran jälkeen. Imu on säädettävissä, joten laiteella voidaan tehdä erittäin hellävaraisiakin kuorintoja.

Jopa yhdellä hoitokerralla pystytään tasoittamaan hienoja ryppyjä sekä ei haluttuja pigmenttimuutoksia (vaatii yleensä sarjahoitoa).
Se stimuloi ihosolujen tuotantoa ja kollageenia. Hoito on todistetusti tehokas ja suosittu ei kirurginen kosmeettinen hoito. Timanttihionta on myöskin kivutonta. Nämä kaikki Tania minulle kertoi ennen kuin alettiin tositoimiin:)

Kun Tania sitten viritteli laitteet ja vehkeet olin jopa hieman paniikissa, että mitä tapahtuu ja miltä laitehoito tuntuu, mutta se tuntuikin ihan kivalta, laite ikäänkuin imee ihoa hoitopäätä vasten ja on kuin " imuhierontaa" se tuntui tosi tehokkaalle ja siitä tunteesta tykkäsin..

Hoito toimii kaikilla ihotyypeillä ja sitä voidaan käyttää kasvot, kaula, decolte ja koko kehon alueilla. Hoidon päätyttyä huomasin tuloksia heti ja hoito antoi  nuorekkaamman ja kirkkaamman ihon.


unnamed

Näin timantti toimii:

- Kuorii ja puhdistaa
- Ihonväri normalisoituu ja kirkastuu
- Poistaa mustapäitä ja talia kivuttomasti
- Uudistava ja kiinteyttävä
- Silottaa ryppyjä
- Korjaa pigmenttivirheitä ja arpeutumia

Tania kertoi että hoidon jälkeen ei suositella saunaa tai hikiliikuntaa ja ihoa täytyy suojata auringolta.

Tania myöskin kertoi että on joitakin rajoitteita timanttihiontahoidon antamiselle:
Ihosairaudet, tulehdukset (aktiivisena oleva herpes, ruusufinni, akne), ihomuutokset, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, paha couperosa, atooppinen- tai yliherkkä iho sekä tahdistin ja raskaus voivat myös olla rajoittava tekijä


Ps: seuraavana päivänä aamulla kun levitin iho ja meikkivoidetta iho oli ihanan tasainen ja pehmeä. Odotan innolla seuraavaa hoitokertaani.

-Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti