tiistai 4. elokuuta 2015

THALGON BB-VOIDE TEKEE IHOSTA HEHKUVAN


Oulun Zaparoon on saapunut aivan ihastuttavat Thalgon tehokkaat ja hoitavat BB-voiteet, joista on valittavana 3 kaunista sävyä. Tämä ravitseva voide tuntuu kuin sulavan iholle, niin täydellisesti se mukautuu ihon omaan väriin. Se on ihanteellinen sekoitus täydellistä hoitovodetta sekä ihon sävyä heijastavia partikkeleita.Thalgon bb voide palauttaa välittömästi iholle sen luontaisen hehkun ja ylellisen raikkaan ulkonäön.

Thalgon bb voiteessa yhdistyy hoitava kosteusvoide, meikkivoide, aurinkosuoja(SPF15), peiteväri ja valokynä. Viisi tuotetta yhdessä purkissa!

thalgo-bb-cream


BB-voide on nopea ja helppo tuote käyttää. Voit levittää tuotteen puhtaalle iholle päivävoiteen tavoin, tai halutessasi voit laittee sen myös valitsemasi kosteusvoiteen päälle ihan niinkuin meikkivoiteen. Ihosta tulee täydellisen suojattu, kosteutettu ja hehkuvan kaunis!thalgo3


Tehdäkseen BB voiteesta markkinoiden tehokkaimman ja parhaimman, Thalgo Laboratoriot onnistuivat yhdistämään kasvien, mineraalien ja merenalaisen elämän parhaimmat puolet:

Vitapulp, uusi ennennäkemättömän tehokas kasviuute edistää ihon uusiutumista. Ihosta tulee ravittu ja koostumukseltaan täyteläinen, virheetön.

Korjaavat partikkelit korostavat ihon luonnollista valoisuutta ilman kiiltoa. Ne toimivat pienten mikropeilien tavoin heijastaen ihon omaa sävyä sekä tasoittamalla ihon epätasaisuuksia valon avulla. Iho on täydellisen tasoittunut, virheet häivytetty ja pinta viimeistellyn samettinen.

Seve Marine uute sisältää runsaasti sokereita, joilla on uskomaton kyky sitoa kosteutta. Näiden sokereiden avulla iholle vapautuu kosteutta koko päivän ajaksi.


TEE JOKAISESTA PÄIVÄSTÄ HELPPO JA HUOLETON!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti